Viime vuonna täysille katsomoille esitetty Cumiversity tulee taas

Teos lukusalille, kolmelle akrobaatille, kontrabassolle, polkuharmoonille ja muovautuville maailmoille, eli tuttavallisemmin Cumiversity, esitettiin Yläkaupungin Yössä 2022 neljä kertaa täpötäysille katsomoille. Teos saa nyt yleisön pyynnöstä nyt uusintaesitykset osana tämän vuoden Yläkaupungin Yön ohjelmaa.

Cumiversity on eeppinen kertomus rakkaudesta, joka ei karvoihin katso. Akrobatian, parkourin ja sanattoman teatterin keinoin toteutetussa teoksessa elävällä musiikilla on tärkeä ja sielullinen rooli. Kappaleet Kuolleitten humppa, ”X” ja Muovautuvat maailmat-balladi luovat intensiivisen mielenmaiseman. Tutustu teokseen Cumiversityn teossivulla.

Työryhmässä tänä vuonna mukana ovat, Hattu Kervinen (akrobatia ja parkour), Riikka Mustanoja (ilma-akrobatia/vertikaaliköysi), Vilma Suuraho (ilma-akrobatia/vertikaaliköysi), Aleksi Keurulainen (polkuharmooni ja laulu), Sini Pajunen (laulu) sekä Eero Virtanen (kontrabasso).

Vuonna 2022 Suomi-palkittu ja Jyväskylän vuoden yleisötapahtumaksi valittu monitaiteinen Yläkaupungin Yö -festivaali järjestyy tänä vuonna 26.-28.5.2023. Yläkaupungin Yö on Suomen vanhimpia ja suurimpia kaupunkifestivaaleja ja se on järjestetty ensimmäistä kerran jo vuonna 1992.

Cumiversity-näytökset toteutetaan 28.5.2023 klo 13.30, 14.30, 16.15 ja 17.15 Aallon lukusalissa Jyväskylän yliopiston päärakennuksella. Esityksen kesto on noin 15 minuuttia ja se soveltuu yli 10-vuotiaille & yli 113 cm pitkille katsojille. Jokaiseen esitykseen otetaan maksimissaan 120 katsojaa sisään jonotuskäytännöllä. Tapahtumassa on vapaaehtoinen pääsymaksu ja pääsylipputuloista 50% lahjoitetaan Ukrainalaiset Keski-Suomessa ry:lle. Mikäli tarvitset pyörätuolipaikan, ole etukäteen yhteyksissä meihin puhelimitse numeroon 0406685090.