Cumiversity-nykysirkusteos nähdään osana Yläkaupungin Yön ohjelmistoa

Cumiversity on eeppinen kertomus rakkaudesta, joka ei karvoihin katso. Teos esitetään lauantaina 21.5.2022 Yläkaupungin Yössä yhteensä neljä kertaa: klo 14.30, 15.30, 17 & 18.

Cumiversity eli Teos lukusalille, kolmelle akrobaatille, kontrabassolle, polkuharmoonille ja muovautuville maailmoille on valmistettu tilasidonnaisesti alun perin Jyväskylän yliopistosäätiön 100 -vuotisjuhlaan vuonna 2018. Yläkaupungin Yössä 2022 esitetään teoksen viimeiset näytökset! Elävällä musiikilla on teoksessa tärkeä ja sielukas rooli, säveltäjä Pekka Huttunen on toinen Company Uusi Maailman hovisäveltäjistä: Kuolleitten humppa, ”X” ja Muovautuvat maailmat -balladi luovat intensiivisen mielenmaiseman. Muut pääelementit teoksessa ovat akrobatia, parkour ja sanaton teatteri.

Muusikkoina Sini Pajunen, Eero Virtanen ja Jukka Kääntä. Akrobaatteina Mikko ”Hattu” Kervinen, Riikka Mustanoja ja Vilma Suuraho. Ohjaus Seija Hakkarainen, puvut Sari Nyman ja Hakkarainen, valot Arto Saarelainen.

Suitable also for non-finnish speakers: acrobatics & live music & visual theatre

Esityspaikka: Aallon lukusali, Jyväskylän yliopiston päärakennus. Esityksen kesto on noin 15 minuuttia ja se soveltuu yli 8-vuotiaille & yli 113 cm pitkille katsojille. Yhteen näytökseen mahtuu noin 140 katsojaa ja joka näytökseen on mahdollista järjestää kaksi pyörätuolipaikkaa. Mikäli tarvitset pyörätuolipaikka, ota etukäteen yhteys puhelimitse numeroon 044 522 3338.

Esitys on ilmainen ja katsojat otetaan sisään jonotuskäytännöllä. Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin.